Mødregrupper

 
 

Lav en anderledes formiddag i mødregruppen og inviter sexolog og parterapeut Line Bassøe som fortæller om, hvad der skal til for at bevare det gode kæresteforhold, når der kommer børn i familien.


Både den “nybagte” familie og dem med lidt større børn, kan med fordel lytte med, når Line på humoristisk vis fortælle om alvoren i et forhold. Det er hårdt for parforholdet at have børn, vi får dækket vores fysiske behov, da vi ofte sidder med vores babyer i favnen, og hvordan får vi så lyst til også at sidde tæt med manden, når børnene er lagt?


Hvad skal der til, så vi som mand og kvinde bedre forstår hinanden? Skal vi gå på kompromis, eller skal vi lave konflikter? Eller skal vi arbejde for at vores forhold fungerer på anden vis?


Line vil være hos Jer ca. 1-2 timer, hvor hun vil komme ind på ovenstående udfordringer og meget andet. Hun vil primært underholde, men der vil også være tid til spørgsmål.


Pris: 135 kr. pr. person.


Line samler også “kvinder på barsel” hjemme hos hende i Hillerød C. Send en mail, hvis du vil være med næste gang. Der er fri parkering til barnevogne på tagterrassen samt elevator der op. Læs mere her “Kære Kvinder på barsel”.


Kontakt Line på telefon 4078 3181 eller send en mail på info(a)amodea.dk, så vi kan aftale nærmere om tidspunktet mv.


Læs mere om Line Bassøe på www.linebassoe.dk


 

KLIK HER OG TILMELD DIG AMODEAS NYHEDSBREV


Ring til Line Bassøe og book en aftale til din mødregruppe.


Telefon: 4078 3181


        VÆLG “SYNES GODT OM” PÅ FACEBOOK OG DELTAG I VORES KONKURRENCER

 

Sexologen præsenterer

“Parret med børn, hvor er forholdet?”